vrijdag 13 januari 2012

Denemarken

Deze winkel in Ribe bezoek ik altijd als ik in Denemarken ben. Een genot om daar te snuffelen. Er is van alles te koop op handwerkgebied. Van het kleinste knoopje tot de duurste borduur- of breimachine.


10 opmerkingen:

 1. daar zou ik best wel even langs willen
  Ach het is maar 16 uur hier vandaan
  fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er leuk uit. Ik krijg zin !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk daar zou ik ook wel even willen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In Esbjerg zit een heel mooie quiltwinkel (ze verkopen er ook wel borduurpakketten). Leuk om te kijken, maar de communicatie is wat lastig. Maar misschien spreek je inmiddels al Deens?
  Groetjes, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Evelien waar is dat quiltwinkeltje in Esbjerg? Toch niet in de lange winkelstraat. Daar zit geloof ik alleen maar een wolwinkeltje. Lijkt me leuk om een keer te gaan kijken. Ik kom al 23 jaar in Denemarken maar ik spreek nog geen deens hoor. Het lezen dat gaat wel.
   Groetjes Lenie

   Verwijderen
  2. Hoi Lenie, ik zie je berichtje van 21 januari nu pas. Ik zal moeten kijken of ik het adres nog heb. Voorzover ik mij kan herinneren loop je vanaf het plein waar ook regelmatig rommelmarkt is, naar achteren toe (dus vanaf de lange winkelstraat het plein oplopen en dan in het verlengde van het plein nog een straat inlopen, daar zitten ook diverse winkels, de quiltwinkel zit vrij ver die straat in). Ik ben daar in 2010 geweest, kan het me niet meer precies voor de geest halen. Ik kijk nog even naar het adres. Groetjes, Evelien

   Verwijderen
 5. Gevonden. Het adres is Torvegade 60, 6700 Esbjerg (House of Patchwork). Ze prijzen zichzelf aan als "Westjütlands grösstes Fachgeschäft für Patchwork und Quilt". Het loont misschien niet om er speciaal voor naar Esbjerg toe te gaan, maar als je toch in het centrum bent, is het leuk om er te kijken. Je moet vrij ver de Torvegade inlopen, op een gegeven moment heb je de bibliotheek rechts en dan zitten zij een stukje verder links (gezien vanaf het plein). Dit haal ik dus allemaal uit een plattegrondje van een shopping en events gidsje Esbjerg 2010. Succes! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen