maandag 19 januari 2015

Update Hollanddeken Cal2015

Na veel proberen is het me niet gelukt om foto's te plaatsen op mijn blog via internet explorer. Kreeg de tip om een andere browser te installeren. En ja hoor gelukkig kan ik nu wel foto's plaatsen. Dus nu nog het oude berichtje wat ik vorige week wilde plaatsen. De nieuwe update van de deken komt morgen.


Week 2 van de Hollanddeken Cal 2015 is af. Het was even tobben met de molentjes. Volgens patroon moesten ze ingehaakt worden. Alhoewel ik toch al een aantal jaartjes haak kreeg ik het niet mooi. Dus heb ik besloten om ze te borduren en dat vond ik veel mooier. Het volgende motiefje ga ik met een dubbele draad borduren. Dan wordt het denk ik nog mooier en voller en is dat zo dan borduur ik deze nog even over.

Groetjes Lenie7 opmerkingen:

 1. Mooi hoor Lenie, dit is niet de crochet cal 2015 van Tertia? of doe je zelf je eigen motief? in ieder geval ziet prachtig uit...die molentje..mooi gedaan..groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt hij mooi Lenie! Leuk idee om de molentjes te borduren, zo geef je de deken een mooie eigen draai. Fijn dat het gelukt is om weer foto's te plaatsen!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blokken. Wordt een mooie hollandse deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat Prachtig allemaal zeg!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel mooi uit. Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi! Succes verder! :)
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen