donderdag 28 juni 2012

Kaarten

Ongeveer twee weken geleden heb ik deze kaartjes gemaakt maar helemaal vergeten om ze op mijn blog te zetten dus alsnog de gemaakte kaartjes.


Groetjes Lenie


woensdag 27 juni 2012

Sloffen

Deze sloffen heb ik gebreid voor mijn dochter. De foto is niet zo duidelijk omdat de wol donkergrijs is. Er zit ook nog een strik op maar die is ook niet zo duidelijk te zien. Maar ze zijn leuk geworden en zitten heerlijk. Het is wel geen tijd voor gebreide sloffen maar mijn dochter heeft altijd graag dikkere sokken aan.
Het patroon komt uit het breiblad dat ik voor mijn verjaardag gekregen heb.
Ga nu weer verder breien aan de breirol van Annelein. Het deel van Joke heb ik al gedaan dus deze week komt er weer een foto van de breirollen.


Groetjes Lenie


zondag 24 juni 2012

Jarig geweest

Afgelopen week ben ik jarig geweest. Leuke cadeautjes gehad. Spulletjes om kaarten te maken, een heel leuk dienblad met allemaal leuke dingen en een cadeaubon van Xenos en een breiblad wat niet op de foto staat want dat lag natuurlijk al weer op de bank om wat uit te zoeken om te gaan maken, borduurpakket. bloemetje en chocolaatjes. Nou verwend ben ik wel weer. Kan voorlopig wel weer verder met hobbyen.



Ook kreeg ik afgelopen vrijdag nog een ontzettend mooie hortensia van mijn vriendin. Iets wat helemaal niet nodig had geweest want als het nodig is sta je toch gewoon voor elkaar klaar. Maar ze vond het weer nodig om toch een hortensia als bedankje te geven. Nou beste vriendin hartstikke bedankt want hij is hartstikke mooi maar, zoals we altijd zeggen, het had niet gehoeven.


Groetjes Lenie

vrijdag 15 juni 2012

Hondenstrikjes

Mijn dochter heeft zelf strikjes voor Tahra gemaakt. Inmiddels al een stuk of 10 gemaakt in allerlei kleuren. Zelfs de Nederlandse vlag en een oranje strikje voor de voetbal maar die zal ze niet meer in hebben denk ik.
Hieronder een foto van het roze strikje. Staat het niet leuk? Morgen weer een ander kleurtje in.



Groetjes
Lenie

donderdag 14 juni 2012

Gastendoekjes

Van het pakket wat ik in Denemarken had gekocht met de kerstgastendoekjes heb ik in de vakantie
1 kerstgastendoekje geborduurd en op het andere gastendoekje heb ik de zeehond uit het nieuwe borduurblad geborduurd. Twee gastendoekjes voor de kerst vond ik een beetje saai vandaar dat ik nu de zeehond er op geborduurd heb. Ik zelf vind hem heel leuk geworden. Ik gan hem in de toilet ophangen want daar hangen ook de onderstaande schilderijtjes. Dat past er mooi bij. En dan ga ik er ook nog een geurzakje van alleen de zeehondenkop bijmaken.


Groetjes Lenie


dinsdag 12 juni 2012

Borduurwerken van enkele jaren geleden

Hier weer eens een berichtje van mij. Ben met allerlei dingen bezig zoals kaarten maken en breien aan de breirollen en aan een nieuw borduurwerk begonnen. Zal daar binnenkort foto's van plaatsen. Nu maar weer eens twee foto's van borduurwerken die ik een paar jaar geleden gemaakt heb.


Deze was heel leuk om te borduren met lekkere frisse kleuren.


Deze heeft een paar jaar terug in het borduurblad gestaan. Is op hele fijne stof geborduurd dus wel een priegelwerk maar prachtig om te zien. Het is net of ze op de stof liggen.

Schiet me ineens te binnen dat deze week het borduurblad weer komt. Ik hoop vandaag. Vind het altijd zo gezellig als die op de mat valt.

Groetjes
Lenie