zondag 24 juni 2012

Jarig geweest

Afgelopen week ben ik jarig geweest. Leuke cadeautjes gehad. Spulletjes om kaarten te maken, een heel leuk dienblad met allemaal leuke dingen en een cadeaubon van Xenos en een breiblad wat niet op de foto staat want dat lag natuurlijk al weer op de bank om wat uit te zoeken om te gaan maken, borduurpakket. bloemetje en chocolaatjes. Nou verwend ben ik wel weer. Kan voorlopig wel weer verder met hobbyen.Ook kreeg ik afgelopen vrijdag nog een ontzettend mooie hortensia van mijn vriendin. Iets wat helemaal niet nodig had geweest want als het nodig is sta je toch gewoon voor elkaar klaar. Maar ze vond het weer nodig om toch een hortensia als bedankje te geven. Nou beste vriendin hartstikke bedankt want hij is hartstikke mooi maar, zoals we altijd zeggen, het had niet gehoeven.


Groetjes Lenie

7 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd hoor, en ik ben benieuwd wat je gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach. soms mag een bedankje best wel hoor! Niet iedereen staat meteen voor je klaar als er iets is..... Dat weet je zelf ook wel!

  Liefs Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte proficiat. Jij ben tlekker verwend zeg, super!
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd Lenie. Wat heb je mooie spulletjes gekregen om te hobbyen. Jij kunt weer vooruit.

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed, ik zie dat de autodropjes nog dicht zijn! Geniet van je kado's, het duurt nu nog ruim 357 dagen voordat je weer een keer jarig bent;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha de autodropjes waren al op hoor Annemieke. Het is een leeg zakje dat ik een beetje bol gemaakt heb.

   Groetjes.

   Verwijderen