maandag 23 september 2013

Cadeautje

Vorige week een cadeautje gemaakt.
Een dienblaadje met een zelfgehaakt kleedje, een wax brander, doosje met wax blokje, waxinelichtjes, een luciferdoosje beplakt met een 3d-plaatje en een kaartje.
 










 
 
Groetjes
 
Lenie


Er gaat iets niet goed met de foto's invoegen. Ik krijg rare tekentjes ertussen. Ik weet niet wat het is en krijg het ook niet weg. Maar alle foto's staan wel in het bericht.
 
 



woensdag 18 september 2013

Borduren

Dit is het borduurwerk waar ik mee verder gegaan ben na het haken en breien.
Het is een pakket van Riolis. Ben nog niet echt enthousiast over de kwaliteit. Het borduurgaren vind ik niet echt prettig borduren. Je trekt het niet soepel door de stof en is wat pluizig. Je moet echt met korte draadjes werken. Maar ik moet wel zeggen als het eenmaal geborduurd is ziet het er wel mooi vol uit.
 
 
 
Groetjes
 
Lenie

maandag 16 september 2013

Vestje/Bolero

Dit weekend mijn vestje afgemaakt. Ik vind het eigenlijk  ook wel op een bolero lijken. Hij is in ieder geval lekker om zo s'avonds aan te hebben nu het toch wat killer wordt in huis.

Ben nu weer lekker aan het borduren. Heb ik eigenlijk de hele zomer niet gedaan. Zal van de week een foto plaatsen van het pakket waar ik mee bezig ben.
 

 
Groetjes
 
Lenie


vrijdag 13 september 2013

Broddellap deel 24

Dit is het voorlaatste deel van de broddellap van Jookies. Jammer want ik vind het heel leuk om al deze leuke patroontjes te breien. Ook dit was weer een lekker patroontje.
Nu ga ik mijn vest (ligt al weken klaar) in elkaar zetten en afmaken want nu met dit weer kan je s'avonds wel eens een vestje aan. Dan is het toch wat frisjes in huis. En ik heb weer zin om te gaan borduren. Ben met 2 pakketten bezig dus nog even kijken met welke ik verder ga.
 
Prettig weekend allemaal
 
Groetjes Lenie
 
 
 


dinsdag 3 september 2013

Granny Square af.

Veel gehaakt de laatste tijd om de Granny Square af te krijgen. Ik heb de afwerkrand en  vierkantjes aan elkaar gehaakt met donker bruin. Hij is iets groter dan een éénpersoons dekbed. Dus als het kouder wordt is het een lekkere deken voor op de bank. Vond het heel leuk om te doen en het zal niet de laatste zijn die ik gemaakt heb denk ik. Zit al te verzinnen om er nog één te maken in andere kleuren.
 
 

 
 
Groetjes
 
Lenie