woensdag 27 februari 2013

Nog meer haken

Van de pannenlappen die ik van de week gehaakt heb had ik natuurlijk nog katoen over. Op het internet gaan zoeken naar een patroon van een pannenlapjurkje en gevonden natuurlijk. Mijn moeder haakte vroeger deze pannenlappen dus vond het wel leuk om het ook eens te doen. En zie hier. Nu heb ik nog meer katoen over dus misschien maak ik er nog wel een. Deze vind ik in ieder geval heel erg leuk geworden en het haakt ook zo lekker snel.
 
 
 
 
Groetjes
 
Lenie


maandag 25 februari 2013

Pannenlappen

In twee middagen deze pannenlappen gehaakt.
Lang geleden dat ik gehaakt heb maar wel weer heel leuk om te doen.
De rechtse lijkt groter maar dat is niet zo. Moest de foto een beetje schuin maken anders zie je het flitslicht zo goed.
 
 
Groetjes
 
Lenie


dinsdag 19 februari 2013

Sjaal

Vorige week bij de Aldi een pakketje met dit speciale garen gekocht om een sjaal te breien.
Deze is het geworden. Het breien met dit garen vond ik ontzettend leuk alleen ik ben niet zo'n sjaaltjesmens. Maar ik ken iemand die wel gek is op sjaaltjes dus ik denk dat ik hem weg ga geven want hier blijft hij toch op de kapstok hangen.
 


Groetjes
 
Lenie
 
 


zaterdag 16 februari 2013

Col en update vossen

Vorige week een col voor mijn dochter gebreid. Het koude weer is nu wel over maar dan ligt hij vast klaar voor de volgende winter. De kleur is zwart maar ik heb de foto wat lichter gemaakt anders zie je niets van het patroon. Hij is gebreid in koordsteek.
 


Ook nog even een update van het vossenborduurwerk.
 
 
Prettig weekend allemaal.
 
Groetjes.
 
Lenie



vrijdag 8 februari 2013

Snel hoesje

 Vanmiddag even snel een hoesje voor mijn dochter haar nieuwe telefoon gemaakt. Er is wel een origineel hoesje besteld maar daar kan de levertijd een paar weken van zijn. Dus even een paar stukken vilt en strijkfiguurtjes opgezocht en in elkaar gezet. Is de telefoon voorlopig beschermt.
 


Zie nu dat ik hem nog even beter had moeten strijken.
 
Groetjes
 
Lenie


woensdag 6 februari 2013

Deel 21 Jookies Broddellap

Deel 21 van Jookies broddellap is ook weer gebreid. Een heerlijk patroontje om te breien.
Ik kijk al weer uit naar het volgende patroontje.
 
 
Groetjes
 
Lenie


zaterdag 2 februari 2013

Weer iets af

Zo weer een affo. De breirol van Annelein is af. Ik vond het heel leuk om deze breirol te breien. Had hem in 2012 al helemaal afgebreid en gisteren de initialen en het jaartal er op gemaasd. Ik heb 2012 er op gemaasd omdat ik hem in dat jaar gebreid heb. Het is een beetje moeilijk om hem helemaal duidelijk op de foto te krijgen maar op de laatste foto is hij toch wel aardig te zien. Nu verder met de breirol van Jookies en mijn borduurwerk. Van mijn borduurwerk laat ik later nog een foto van zien hoe ver ik ben.
 
 


Groetjes en een fijn weekend allemaal.
 
Lenie