dinsdag 17 juli 2012

Update

Hier weer eens een berichtje van mij.  Zit nu achter de computer van mijn man want mijn computer had er geen zin meer in. Vandaar dat het zo lang geduurd heeft.
Als eerste laat ik jullie dit beertje zien waar ik een truitje voor gebreid heb. De familie noemde me niet goed wijs om op mijn leeftijd nog een truitje voor een beertje te breien maar ik heb natuurlijk gewoon door gebreid en zie hier het resultaat. Eenvoudig twee lapjes met een gehaakt randje er langs. Ik vind het heel lief staan.


Ben ik ook nog bezig geweest met de breirollen. Dat is zo leuk om te doen. Zoals je ziet is het berentruitje gebreid met de wol waar ik de breirol mee brei.


En ik ben begonnen aan het vossenborduurwerk van Eva Rosenstand.


Dus ik heb zeker niet stil gezeten.
Jullie blogs volg ik dagelijks op de tablet maar om dan te reageren vind ik een beetje te langzaam gaan. Maar ik hou het allemaal bij hoor.

Zo ik hoop dat mijn computer nog gemaakt kan worden en dan zal ik zeker weer vaker reageren op al jullie gezellige blogs.

Groetjes
Lenie




vrijdag 6 juli 2012

Eindelijk

He he eindelijk het geurzakje af wat bij het gastendoekje hoort. Het borduren is altijd zo gebeurd maar het afwerken dat duurt bij mij soms een eeuwigheid. Maar nu in ieder geval klaar.





Groetjes en prettig weekend allemaal.

Lenie