maandag 26 maart 2012

Wolven

Gewassen en gestreken. Klaar om ingelijst te worden. Hij is vanwege de halve kruissteekjes wel scheef getrokken maar dat komt goed met het inlijsten. Wanneer hij ingelijst is zien jullie wel weer een foto verschijnen.



Ik ga nu beginnen aan dit pakket van Riolis. Zijn  nieuwe paketten. Het is wel heel andere zijde dan DMC maar op een voorbeeld wat ik heb gezien op de handwerkbeurs wordt het wel heel mooi. Ik hoop ook dat het lekker borduurt.


Groetjes Lenie

zondag 25 maart 2012

Weer eens een berichtje

De hele week niets op mijn blog gezet. Druk in de weer met Tahra. Ze is lief, schattig en een heel klein beetje ondeugend. Het is gewoon een schat. We beleven zo veel plezier aan haar.
Intussen heb ik wel de wolven afgemaakt. Hangt nu te drogen. Zal morgen als hij droog en gestreken is een foto maken.
Hier een paar foto's van onze Tahra die wakker wordt.


Zo ik heb mijn dutje gedaan.


Even uitrekken.


Toch nog lui. Ik ga gewoon op de grond naast mijn mand verder met lui zijn.


Groetjes Lenie


zaterdag 17 maart 2012

Broddellap

Ik ben ook nog bezig met een broddellap of breirol hoe je het wilt noemen. Ik heb hem gevonden op de site van Joke. Van tijd tot tijd zet ze een nieuw patroontje op de speciale  broddellapsite.
Het is heel leuk om te doen tussendoor. Alleen niet met de bol op de grond want dat vind Tahra prachtig natuurlijk. Ook mijn borduurwerk moet ik goed in de gaten houden want draadjes zijn zo leuk om aan te trekken.



Groetjes en prettig weekend allemaal.

Lenie



maandag 12 maart 2012

Ze is er

Nou Tahra is thuis. En ze is zo klein en onhandig en zooo lief. Heerlijk. Hier de eerste foto's









Heerlijk bericht

Vanavond kunnen we Tahra op gaan halen. Wat zijn we blij zeg weer zo'n klein druktemakertje en afleiding in huis.
Foto's volgens zo spoedig mogelijk.

Groetjes allemaal
Lenie

zaterdag 10 maart 2012

Wolven

Weer een tijdje geleden dat ik een update van de wolven had. Bij deze dus. Er is behoorlijk wat bijgeborduurd en nu echt het einde in zicht.


Groetjes
Lenie


zaterdag 3 maart 2012

Kussentje

Kwam gisteren bij de Xenos zo'n leuk zacht kussentje tegen en heb het natuurlijk gelijk gekocht. Er zat een hele lelijke knoop op. Die heb ik er af gehaald en de naam van ons nieuwe hondje Tahra er op geborduurd en het ligt al te wachten in haar nieuwe mandje.


Groetjes en prettig weekend allemaal
Lenie


vrijdag 2 maart 2012

Verdrietig

Niet alleen maar leuke dingen zoals boven mijn blog staat maar hier een verdrietig bericht. Ik wil het toch even met jullie delen.
Afgelopen maandag is ons hondje Tosca overleden. Eigenlijk nog heel onverwachts. Tosca is veertien en een half jaar geworden. Mooie leeftijd natuurlijk maar wat een gemis en verdriet. Dit kon er ook nog wel bij. Maar om niet bij de pakken neer te gaan zitten hebben we besloten om gelijk  een ander hondje te nemen. Over 2 weken kunnen we haar gaan halen. Haar naam wordt Tahra. We hopen van dit nieuwe hondje net zo veel liefde en plezier te krijgen als van onze vorige 2 hondjes. Van ons krijgt ze het in ieder geval. Ik kan niet wachten tot het 16 maart is.
Groetjes Lenie en ik ga vanaf het weekend jullie blogs weer volgen. Daar had ik van de week niet zo veel zin in.


Dit is Tahra onze nieuwe Yorkshire Terrier. Is het geen schatje